Kovacs Robert

  • Portfolio
  • Wedding
  • Christening
  • 18th Birthday
  • Corporate
videograf

Despre Darius

Cred în puterea detaliilor subtile și a momentelor neforțate. Cu un stil care combină aspectele cinematografice cu cele documentare, vreau să creez filme de nuntă care să dureze o viață și să servească drept amintire vie a zilei voastre speciale.

Dacă sunteți în căutarea unui videograf care să vadă și să înțeleagă viziunea voastră și să o transpună într-o operă de artă vizuală, ați venit în locul potrivit.

Vă invit să explorați portofoliul meu și să discutăm pentru a-mi împărtășiți visurile și speranțele voastre pentru ziua cea mare.

Numele meu este Darius și sunt videograf , am intrat în lumea artelor vizuale acum 7 ani prin fotografie, urmând ca după un timp să redau momentelor viață prin film. Sunt recunoscător ca am onoarea să documentez unele dintre cele mai emoționante și unice momente din viața oamenilor .

Nunta reprezintă începutul unui nou capitol în viața unui cuplu și este o zi plină de emoție, râsete, lacrimi și amintiri neprețuite. Prin munca mea , mă străduiesc să captez nu doar evenimentele care au loc, ci și esența și atmosfera zilei. Fiecare cuplu este unic, iar videoclipul nuntii lor ar trebui să reflecte această unicitate.